A Kelly Kettle, a Sagan és a Keldun márkák hosszú évtizedek óta Írország zord éghajlatán segítik a túrázók, horgászok, vadászok életét. Az Outdoor Webáruház 2016-ban hozza el Magyarországra ezeket a különleges termékeket.

Mi bennük a különleges? A Kelly kanna olyan túrafőző, amely bármilyen éghető anyaggal működik - mindez számtalan kiegészítővel, ergonómikusan összerakható tartozékokkal. A Sagan víztisztító rendszer és víztisztító eszközök kiszűrik a baktériumok, vírusok és cryptosporidium 99,99%-át - hogy a túra alatt nyugodtan ihassunk a patak vizéből. A Keldun gumicsizma kényelmes és strapabíró lábbeli horgászok és vadászok számára.

Kempingfőző, vízfertőtlenítő, vadász gumicsizma

Kempingfőző, ami bárhol működik
Kempingfőző készlet - sütés, főzés a szabadban
Víz fertőtlenítés - bárhol, bármikor
Gumicsizma vadászoknak, horgászoknak – tartós, strapabíró, kényelmes
    Az OUTDOOR WEBÁRUHÁZ különleges, prémium kategóriás termékeket kínál hegymászók, horgászok, vadászok számára.
Kempingfőző, ami akár egy száraz fűcsomóval is működik!
Kempingfőző, ami akár egy száraz fűcsomóval is működik!
Webáruházunkban fizethetsz banki előreutalással és utánvéttel. A kiszállítást kérheted a DPD futárjától, de ha az neked kényelmesebb, beugorhatsz érte Budapesten, a X. kerület Kőrösi Csoma Sándor út 43-51.-ben lévő üzletünkbe, vagy Szegeden a Pulz u. 46-ba. Ebben az esetben szállítási költséget nem kell fizetned. Webáruházunkban előzetes regisztráció nélkül is tudsz vásárolni.
Kelly Kettle™
Keldun™
AquaBrick™
Minden cégvezetőnek van hobbija. Néha ebből a hobbiból egy második vállalkozás fejlődik. Azt a kevés szabadidőt, ami a cégvezetés mellett marad, igyekszünk értékesen eltölteni, kiszabadulva a napi rutinból. Az outdoor tevékenységek során mindig keressük azokat a felszereléseket, amelyek talán eltérnek az átlagostól, nincs óriási “hype” mögöttük – mégis egyvalamit nagyon jól tudnak: rendületlenül kiszolgálni bennünket, akárhová is vezet az utunk! "Anyacégünk", a Vonalkód Centrum Kft. Budapesten és Szegeden működtet irodát. 1998 óta vagyunk jelen a magyar piacon, 2009-ben és 2016-ban indítottunk webáruházakat "főállásban". Az OUTDOOR Webáruház termékeivel hobbiból találkoztunk, és 2016-ban indítottuk útjára ezt az új kalandot. Nézz körül nálunk, kövess minket Facebookon és térj vissza hozzánk!

Túrázz úgy, hogy ne találjanak meg az indiánok!

Minden természetjárónak „kutya kötelessége” a környezet megóvása, a „nyom nélküliség”. Mit is jelent ez? Természetesen nem azt, hogy a bennünket üldöző indiánok ránk ne találjanak. Habár az eszközök hasonlóak… Egyesek szerint a természetre azért kell vigyáznunk, hogy legyen mit örökül hagynunk az utódainkra. Mások szerint pedig azért, mert a jövő generációitól kaptuk azt kölcsön. Magunk […]

0 comments
X