Küldj nekünk történetet, képet túrádról, kalandjaidról ahol a Kelly Kettle kempingfőződ, Keldun gumicsizmád, Sagan víztisztítód vagy más, nálunk vásárolt terméket használod! Mutasd meg másoknak is mit jelentenek neked!

A legjobb sztorikat és képeket közzétesszük a honlapunkon.

Ha fotóid és történeted alkalmas arra, hogy közzétegyük a honlapon, akkor egy 1000 Ft értékű vásárlási kuponnal ajándékozunk meg! A sztoridat és képeket e-mail üzenetben küldheted el.

Akik már írtak nekünk…

Vadkemping Ausztriában

Szeptemberben baráti társasággal kirándultunk Ausztriába. Mivel a vadkemping híve vagyunk rendszeresen alszunk sátorban a patakok mellet. Itt mindig találunk uszadék fát, vagy apróbb gallyakat amit el lehet tüzelni. Korábban gázos főzőt használtunk, de mindig féltem az autóban hagyni a palackokat nyáron tűző napon, ezért ruháztunk be egy Kelly Kettle Base Camp kitbe. Smack-et főztünk, ami nagyon gyorsan elkészült. De más ételeket is nagyon gyorsan meg lehet főzni vele, vagy fel lehet melegíteni. Mivel többen szoktunk egyszerre utazni, a készletben lévő lábas már kicsi lett volna, de a Hobo tűzhely nagyon bevált. Mérete miatt ennél a típusnál többször utána kell pótolni az éghető anyagokat, de ez könnyen és gyorsan megy.

Szecsődi István, Szeged

X