Minden cégvezetőnek lehet egy hobbija. A mienk az, hogy minél több időt töltsünk a szabadban. Túrázás, vizisportok, kempingezés, vadászat, horgászat – jöhet bármi, csak kiszabadulhassunk a négy fal közül.

Az oldal üzemeltetőjét, a Vonalkód Centrum Kft.-t 1998-ban alapítottuk vonalkódos és RFID rendszerek fejlesztésére, melyben szép eredményeket értünk el.

Azt a kevés szabadidőt, ami a cégvezetés mellett marad, igyekszünk értékesen eltölteni, kiszabadulva a napi rutinból. Az outdoor tevékenységek során mindig keressük azokat a felszereléseket, amelyek talán eltérnek az átlagostól, nincs óriási “hype” mögöttük – mégis egyvalamit nagyon jól tudnak: rendületlenül kiszolgálni bennünket, akárhová is vezet az utunk!

Utazásaink során találkoztunk a Kelly Kettle kempingfőzővel, amely egyből magával ragadott egyszerűségével, környezetbarát működésével és praktikumával. Nálunk már évek óta bizonyít, nem csalódtunk benne. A Kelly Kettle Co. vezetője, Patrick Kelly, aki immár negyedik generációja a családi vállalkozás vezetőinek, a bankszakmát cserélte le arra, hogy tovább tökéletesítse azt, amit a családja már 120 éve “nevel”. Azóta megalapította a Keldun gumicsizma márkát és USA-beli barátjával kifejlesztették a Sagan víztisztítót. Azzal foglalkozik, amit mindig is imádott: praktikus eszközöket tervez és gyárt a hozzá hasonló outdoor fanatikusoknak.
Az outdoor-webaruhaz.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy az általunk kipróbált és bizonyított cuccokat te is könnyen és korrekt áron beszerezhesd. Nem célunk egy sokadik túraboltot létrehozni, ahol az esőkabáttól a mászó cuccokig mindent megvehetsz. Nem ennek az oldalnak a bevételéből akarjuk eltartani a családunk, így mindig számíthatsz rá, hogy sporttársi áron vehetsz meg tőlünk bármit. Ettől függetlenül – mint minden másban – ebben is a professzionalizmus az egyetlen elfogadható szint számunkra.

Nagy választékot nem ígérünk, hiszen magasra tettük a lécet. Ide csak olyan cuccok kerülhetnek, amelyek minden próbát kiálltak nálunk mostoha körülmények között is. És hát valljuk be, ezek száma nem végtelen…

Ha te is egy – hozzánk hasonló – különleges felfedező vagy és el tudsz szakadni a konvencióktól, akkor szívesen látunk az oldal kedvelői körében!

Távolodj el a várostól, szakadj el az átlagostól!

Csernok Árpád

X