Hobo Stove kemping tűzhely – nagy – Scout és Base Camp modellekhez

4.390 Ft

Helyezd rá egyszerűen a Hobo Stove tűzhelyet a Kelly Kettle Scout vagy Base Camp kempingfőző tűzterére. Máris kész egy tábori tűzhely, amelyre biztonságosan rátehetsz edényt vagy serpenyőt! A Hobo Stove úgy van kialakítva, hogy sima felületen támaszkodnak alá az edények, a tűztér levegő nyílásával együttműködve tökéletes a légáramlás. Bármilyen időben használhatod, még esőben vagy erős szélben is.

Könnyedén belecsúsztatható a tűztér belsejébe, így nem igényel külön helyet a szállítása. A kisebb Trekker kempingfőzőre nem illeszkedik!

Anyaga rozsdamentes acél, mindössze 0,16 kg a tömege.

Elfogyott

Összehasonlítás

Leírás

Helyezd a Hobo Stove tűzhelyet a rozsdamentes acél tűztérre a biztonságos és hatékony szabadtéri főzés érdekében. A Hobo Stove a Kelly Kettle Scout és Base Camp modellek tűzterére illeszkedik.

A Hobo Stove kemping tűzhely gondos tervezés eredménye. A tűztér levegő nyílásával együttműködve biztonságos égést garantál – még esős, erősen szeles időben is. A tűzhelyet nem szükséges külön árnyékolni.

A láng közvetlenül éri a Hobo Stove tűzhelyre helyezett edény alját, így a közvetlen hőátadás miatt rendkívül gyors és hatékony. A láng nagysága a tüzelőanyag mennyiségével szabályozható.

Használat után a Hobo Stove becsúsztatható a tűztérbe, így nagyon kompakt és könnyen csomagolható kiegészítő.

További információk:

  • Átmérő: 152 mm
  • Magasság: 67 mm
  • Tömeg: 0,17 kg

Video

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X