Keldun™ Full-Zip zöld gumicsizma vadászoknak

A Keldun Full-Zip vadász és horgász ¾-es gumicsizma a jól ismert prémium márkákat túlszárnyaló tartósságot és kényelmet biztosít – középkategóriás áron. Ár-érték aránya kimagasló.

Természetes kaucsukból készül 3 mm polar béléssel, az oldalán teljes hosszban zipzárral a könnyebb le és felvehetőség érdekében. A leginkább strapás részeken külön erősítéssel. Rendszeres, strapás használat után sem töredezik ki, 100% vízmentes marad.

Speciális, a túrabakancsokra jellemző csúszásmentes, kapaszkodó mintás talpkialakítással.

42-46 méretig, tradicionális ¾-es szárhosszal.

2018 TAVASZÁTÓL RENDELHETŐ!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Összehasonlítás
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Keldun™ Full-Zip gumicsizmát vadászok és horgászok tervezték vadászoknak, horgászoknak, vagyis neked.

keldun-logoPatrick Kelly és Andy Duncan írországi vadászok számtalan márkásabbnál márkásabb, drágábbnál is drágább gumicsizmát tettek tönkre az írországi köves, hangás, sásos terepeken.

Elégedetlenségük sarkalta őket arra, hogy 3 évi kísérletezés és nyúzópróba után megalkossák saját, jól átgondolt és gondosan tervezett gumicsizmájukat.

Attól, hogy egy gumicsizma prémium minőségű, még nem kell egy vagyonba kerülnie!

Andy és Patrick üzleti filozófiája szerint csak a minőségben törekedtek a prémiumra, az árakat megfizethető, azaz a középkategória szintjén tartották. A Keldun gumicsizmák ár-érték aránya így kimagasló! Nyugodtan elmondhatjuk, hogy többet kapsz a pénzedért, mint amennyit fizetsz.

Természetes gumiból készül, tartós, nem repedezik ki egy-két éves használat után. A sérülékeny részeken extra erősítést kapott, így jól viseli a kövek, nádas és más éles tárgyak támadásait. Belül 3 mm vastag narancssárga polár bélést kapott. Viselete nagyon kényelmes, nem megerőltető a lábnak az egész napos járkálás.

Az oldalán teljes hosszban vízmentesen záró zipzár található, így a le és felvétel rendkívül egyszerű, még az idősebb, vagy erősebb vádlival rendelkező sporttársak számára is.

Méretezése nagyvonalú, amely azt jelenti, hogy amennyiben például 43-as méretű cipőt viselsz, elegendő a Keldun csizmából is 43-as méretet vásárolni. Még vastagabb zokni viselete esetén is kényelmes lesz hordani.

Keldun™ Full-Zip vadász / horgász természetes kaucsuk gumicsizma jellemzői

  • 100% vízálló, 3 mm polár béléssel (200 g/m2 polár).
  • Természetes kaucsukból készült, nem töredezik ki, ellenáll olajnak, zsíroknak, savaknak és más kemikáliáknak.
  • Oldalán végig vízmentes zipzár.
  • Tradicionális olajzöld színű.
  • Kilazítható oldalsó pánt.
  • Megerősített orr és sarok betét.
  • Kényelmes hely a lábnak a „kényes helyeken”.
  • ¾-es szárhossz.
  • EU 42-46 méretig.
  • 1 év jótállás a gyártási hibákra.

Kiváló ár-érték arányával egy igazán jó minőségű, tartós, strapabíró, kényelmes gumicsizma vadászoknak és horgászoknak, nagyon méltányos áron. A Keldun új márka, de aki eddig megbízott a tervezők ígéretében (Patrick Kelly gyártja a Kelly Kettle kempingfőzőt is) senki nem bánta meg!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X