Keldun™ Huntsman Mossy Oak vadász gumicsizma

34.990 Ft

A Keldun Huntsman Mossy Oak vadász gumicsizma a jól ismert prémium márkákat túlszárnyaló tartósságot és kényelmet biztosít – középkategóriás áron. Ár-érték aránya kimagasló.

Természetes gumiból és neoprénből készül 3 mm polar béléssel, a külső felületen erdőmintás  Realtree® Mossy Oak™ nyomással. A leginkább strapás részeken külön erősítéssel.

42-46 méretig, 18” (45,7 cm) szárhosszal, „wellington” típusú gumicsizma vadászoknak, horgászoknak. További méretek 2018 őszétől!

 

Olvasd el a Keldun gumicsizma összehasonlító tesztjét piacvezető márkákkal ide kattintva!

Törlés
Összehasonlítás
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

keldun-logoA Keldun™ Huntsman Mossy Oak gumicsizmát vadászok tervezték vadászoknak. Patrick Kelly és Andy Duncan írországi vadászok számtalan márkásabbnál márkásabb, drágábbnál is drágább gumicsizmát tettek tönkre azokon a nehéz írországi terepeken.

Elégedetlenségük sarkalta őket arra, hogy 3 évi kísérletezés és nyúzópróba után megalkossák saját, jól átgondolt és gondosan tervezett gumicsizmájukat.

Attól, hogy egy gumicsizma prémium minőségű, még nem kell egy vagyonba kerülnie!

Andy és Patrick üzleti filozófiája szerint csak a minőségben törekedtek a prémiumra, az árakat megfizethető, azaz a középkategória szintjén tartották.

Természetes gumiból és neoprénből készül, tartós, nem repedezik ki egy-két éves használat után. A sérülékeny részeken extra erősítést kapott, így jól viseli a kövek, nádas és más éles tárgyak támadásait. Belül 3 mm vastag narancssárga polár bélést kapott. Viselete nagyon kényelmes, nem megerőltető a lábnak az egész napos járkálás.

Méretezése nagyvonalú, amely azt jelenti, hogy amennyiben például 43-as méretű cipőt viselsz, elegendő a Keldun™ csizmából is 43-as méretet vásárolni. Még vastagabb zokni viselete esetén is kényelmes lesz hordani.

Keldun™ Huntsman vadász neoprén gumicsizma jellemzői:

  • 100% vízálló, 3 mm polár béléssel (200 g/m2 polár).
  • Természetes kaucsukból valamint neoprénből készült, nem töredezik ki, ellenáll olajnak, zsíroknak, savaknak és más kemikáliáknak.
  • Realtree® Mossy Oak™ erdőmintás külső nyomással.
  • Kilazítható hátsó pánt a száron a könnyebb le/fel húzás érdekében.
  • Megerősített orr és sarok betét, külön sarok toldás a csizmahúzó könnyebb használatához.
  • Kényelmes hely a lábnak a „kényes helyeken”.
  • EU 42-46 méretig (később egyéb méretekben is).
  • 1 év jótállás a gyártási hibákra.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X