Keldun™ Tall Boy zöld vadász / horgász gumicsizma

A Keldun Tall Boy vadász és horgász gumicsizma a jól ismert prémium márkákat túlszárnyaló tartósságot és kényelmet biztosít – középkategóriás áron. Ár-érték aránya kimagasló.

Természetes gumiból és neoprénből készül 3 mm polár béléssel. Teljes hosszúságú „wellington” típusú gumicsizma azoknak, akik előnyben részesítik a hagyományos olajzöld színt a vadászatokon.

A leginkább strapás részeken külön erősítéssel. Rendszeres, strapás használat után sem töredezik ki, 100% vízmentes marad. Nyugodtan bemehetsz vele a legdurvább nádasba is apróvad hajtásban!

42-46 méretig, 18” (45,7 cm) szárhosszal. Kényelmes viselet akár egész nap.

2018 TAVASZÁTÓL RENDELHETŐ!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Összehasonlítás
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Keldun™ Tall Boy neoprén gumicsizmát vadászok tervezték vadászoknak és horgászoknak

keldun-logoPatrick Kelly és Andy Duncan írországi vadászok számtalan márkásabbnál márkásabb, drágábbnál is drágább gumicsizmát tettek tönkre azokon a durva terepeken.

Elégedetlenségük sarkalta őket arra, hogy 3 évi kísérletezés és nyúzópróba után megalkossák saját, jól átgondolt és gondosan tervezett gumicsizmájukat.

Attól, hogy egy gumicsizma prémium minőségű, még nem kell egy vagyonba kerülnie!

Andy és Patrick üzleti filozófiája szerint csak a minőségben törekedtek a prémiumra, az árakat megfizethető, azaz a középkategória szintjén tartották.

Természetes gumiból és neoprénből készül, tartós, nem repedezik ki egy-két éves használat után. A sérülékeny részeken extra erősítést kapott, így jól viseli a kövek, nádas, sás, tüskés cserjék és más éles tárgyak támadásait. Belül 3 mm vastag narancssárga polár bélést kapott. Viselete nagyon kényelmes, nem megerőltető a lábnak az egész vadászat, horgászat, erdőjárás.

Méretezése nagyvonalú, amely azt jelenti, hogy amennyiben például 43-as méretű cipőt viselsz, elegendő a Keldun csizmából is 43-as méretet vásárolni. Még vastagabb zokni viselete esetén is kényelmes lesz hordani.

Keldun™ Tall Boy vadász gumicsizma jellemzői

  • 100% vízálló, 3 mm polár béléssel (200 g/m2 polar).
  • Természetes kaucsukból és neoprénből készült, nem töredezik ki, ellenáll olajnak, zsíroknak, savaknak és más kemikáliáknak.
  • Tradicionális olajzöld szín.
  • Kilazítható hátsó pánt a száron a könnyebb le/fel húzás érdekében.
  • Megerősített orr és sarok betét, külön sarok toldás a csizmahúzó könnyebb használatához.
  • Kényelmes hely a lábnak a „kényes helyeken”.
  • EU 42-46 méretig.
  • 1 év jótállás a gyártási hibákra.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X