Kelly Kettle® Base Camp kempingfőző – rozsdamentes acél 1,6 L

20.990 Ft

A Kelly Kettle kempingfőző tradícionális változata, amelyet már több, mint 100 éve használnak az írországi horgászok és halászok. A Kelly kanna és a tűztér is rozsdamentes acélból készül.

Strapabíró és gazdaságos kempingfőző autós kempinghez, horgászathoz, kajak-kenu túrához, bicikli és motoros túrához, bozótmíveseknek és túlélő felszerelés részeként akár katasztrófa helyzetekben 3-4 fő részére.

Doboz tartalma: Kelly kanna, tűztér, hordtáska.

Elfogyott

Összehasonlítás

Leírás

Rendkívül hatékony, környezetkímélő és gyors kempingfőző autós kempinghez, vizitúrához, motoros és kerékpár túrához vagy bármilyen szabadtéri tevékenységhez. Nélkülözhetetlen kelléke túlélő felszereléseknek, alkalmas vészhelyzeti szituációkban 3-4 ember alapvető szükségleteinek kielégítésére.

Gáz nélküli kempingfőző

A gáz, benzin vagy spirituszfőzőkkel ellentétben soha nem fogyhatsz ki a tüzelőanyagból. Minden, a környezetben található éghető szilárd tüzelőanyaggal használhatod (száraz levél vagy fű, gallyak, fenyőtoboz, stb.). Tüzelőanyag és karbantartási költséget ezután elfeledheted, gyakorlatilag nem tud elromlani. Nem kell cipelned a gázpalackokat, benzint, spirituszt. Nyáron nem kell aggódnod az autóban hagyott gázpalackok miatt!

Ha kiegészíted a készleted a Kelly Kettle nagy főzőedény készlettel és edényalátéttel, a víz forralása közben és azt követően főzhetsz bármilyen ételt. A nagy Hobo tűzhely használatával akár egy tábori konyhát is berendezhetsz. Egyszerűen elkészítheted a család vagy a barátok egyszerűbb ételeit (kásák, zacskós levesek, dehidratált ételek, konzervek, stb.). A grillrácson süthetsz kolbászt, hamburger húst vagy akár csirkecombot. Nézd meg a Kelly Kettle tartozékok kategóriánkat is!

A Kelly Kettle Base Camp rozsdamentes kempingfőző 3-4 fő számára ideális, azonban ha több forró vízre van szükséged, akkor csak töltsd újra a Kelly kannát! Néhány perc alatt további 8-10 fő részére forralhatsz vizet.

A Kelly Kettle Base Camp kempingfőző a legnépszerűbb a kempingezők és horgászok között. Környezetbarát, költségmentes, megbízható, biztonságos!

További információk:

  • Átmérő: 18,5 cm (a tűztér legszélesebb pontján mérve)
  • Magasság: 33 cm
  • Kanna térfogata: 1,6 liter
  • Tömeg: 1,16 kg.

Letölthető kezelési útmutató

Video

Letölthető kezelési útmutató

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X