Kelly Kettle kempingfőző edény alátét – minden modellhez

2.590 Ft

A Kelly Kettle edény alátét (Pot Support) egy olyan kiegészítő, amelyet a Kelly kanna kéményébe helyezve lehetővé teszi, hogy edényt helyezzünk rá, mialatt a kannában felforraljuk a vizet. Rozsdamentes acélból készül, biztos alátámasztást ad az edénynek. A Kelly Kettle saját edényein kívül bármilyen kemping edénnyel használható.

Az edény alátét használata közben is ügyeljünk arra, hogy a kannából ne forrjon el a víz!

Elfogyott

Összehasonlítás

Leírás

A könnyebb szállíthatóság érdekében az edényalátét két részből készült, amelyet egymásba helyezve pontosan bele illik a kanna kéménynyílásába. Minden Kelly Kettle kempingfőző modellhez illeszkedik, függetlenül annak méretétől.

A kéménynyílás mellett elegendő helyet hagy szabadon, hogy felülről tudjuk táplálni a tüzet. Biztos alátámasztást ad a ráhelyezett edénynek.

Egyszerűbb ételek, zabpehely, rizs, tészta, leves is elkészíthető az edényalátét használatával, miközben a kannában vizet forralunk. Ügyeljünk rá, hogy ne forraljuk el a vizet a kannából főzés közben! Száraz kannával nem üzemeltethető a kempingfőző, mert a víztér belső palástja megolvadhat! Különösen igaz ez az alumínium kivitelekre! Mindig ügyeljünk rá, hogy a kanna legalább 2/3 részig vízzel legyen telített. Ha a betöltő nyíláson keresztül már nem látjuk a vizet, akkor biztosan ez alatt a szint alatt van.

Ha felforrt a kannában a víz, vegyük le a kannát a tűztérről, és az edényalátétről helyezzük grillrácsra vagy Hobo Stove tűzhelyre az edényt, úgy folytassuk az étel elkészítését.

Rozsdamentes acélból készül, tömege mindössze 0,08 kg.

Környezetbarát és pénztárcakímélő főzési lehetőséget nyújt bárhol, bármikor!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X