Kelly Kettle® Scout kempingfőző – alumínium 1,2 L

18.990 Ft

A Kelly Kettle kempingfőző közepes méretű változata. A Kelly kanna anyaga magas minőségű alumínium, a tűztér viszont rozsdamentes acélból készül a hosszabb élettartam érdekében.

Kompakt méretű, könnyű. Gyorsan képes felforralni 1,2 l vizet. Bármilyen időjárási körülmények között, esőben és szélben is kiválóan működik. Ideális kempingfőző autós kempingezéshez, horgászathoz, kajak-kenu túrához, bicikli és motoros túrához, bozótmíves kalandokhoz és túlélő felszerelés részeként 2-3 fő részére.

Doboz tartalma: Kelly kanna, tűztér, hordtáska.

Elfogyott

Összehasonlítás

Leírás

Rendkívül hatékony, gyors kempingfőző túrázáshoz, vízitúrához, motoros és kerékpár túrához vagy bármilyen szabadtéri tevékenységhez. A Kelly Kettle Scout alumínium kempingfőző percek alatt felforral 1,2 liter vizet. Kis helyen elfér autóban is, így autós kempinghez vagy túlélő felszerelés részeként is ajánljuk! Az alumínium Kelly Kettle Scout kempingfőző könnyű és kisméretű, így azok számára készült, akinek közepes méretű kempingfőzőre van szüksége, de fontos a kis tömeg.

Túrafőző gáz, benzin és alkohol nélkül

A gáz, benzin vagy spirituszfőzőkkel ellentétben soha nem fogysz ki a tüzelőanyagból. Minden, a környezetben található éghető szilárd „üzemanyaggal” használhatod (száraz levél vagy fű, gallyak, fenyőtoboz, stb.). Tüzelőanyag és karbantartási költségre nem lesz tovább gondod, pénzt takaríthatsz meg. Nem kell cipelned a gázpalackokat, benzint, spirituszt.

A Kelly Kettle Scout kempingfőző biztonságosan használható bármilyen időjárás esetén, erős szélben vagy esőben is néhány perc alatt felforral 1,2 liter vizet, így elkészíthetsz 4 bögre forró italt vagy instant ételt pillanatok alatt.

Ha kiegészíted a készleted a Kelly Kettle nagy főzőedény készlettel és edényalátéttel, a víz forralása alatt és azt követően főzhetsz bármilyen ételt. A nagy Hobo tűzhely használatával akár komolyabb konyhát is berendezhetsz a „vadonban”. Nézd meg a Kelly Kettle tartozékok kategóriánkat is!

A Kelly Kettle Scout alumínium kempingfőző 2-3 fő számára ideális, azonban ha több forró vízre van szükséged, akkor csak töltsd újra a Kelly kannát! Néhány perc alatt további 6-8 fő részére forralhatsz vizet.

A Kelly Kettle Scout kempingfőző a legnépszerűbb a felhasználók között. Környezetbarát, költségmentes, megbízható, biztonságos!

További információk:

  • Átmérő: 18,5 cm (a tűztér legszélesebb pontján mérve)
  • Magasság: 27 cm
  • Kanna térfogata: 1,2 liter
  • Tömeg: 0,7 kg

Letölthető kezelési útmutató

Video

Letölthető kezelési útmutató

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X