Kelly Kettle® Scout kempingfőző Basic Kit – alumínium, 1,2 L

26.990 Ft

Közepes méretű Kelly Kettle Scout alumínium kempingfőző acél tűztérrel – a legnépszerűbb kiegészítőkkel egy készletbe csomagolva.

Basic Kit tartalma (minden kiegészítő rozsdamentes acélból készül):

 • Kelly Kettle Scout kempingfőző – alumínium, rozsdamentes acél tűztérrel (1,2 l)
 • Edénykészlet – nagy (0,85 literes edény, fedő/serpenyő)
 • Edényfogó
 • Grillrács
 • Edényalátét (kémény nyílásba helyezhető edény tartó)
 • Hordtáska

A Basic Kit nem tartalmazza a Hobo tűzhelyet, kemping bögre készletet és kemping tányér készletet!

Minden tartozék egymásba illeszthető, és elfér a hordozó táskában.

A készlet teljes tömege: 1,16 kg.

 

Elfogyott

Összehasonlítás

Leírás

Egy rendkívül hatékony és a legszükségesebb tartozékokat tartalmazó kempingfőző felszerelés 2-3 ember számára. Az aluminium Basic Kit készlet 24 dkg megtakarítást jelent tömegben az acél változathoz képest. Minden kiegészítőt tartalmaz, amire csak tábori körülmények között szükséged lehet. A komplett készlet úgy lett megtervezve, hogy minden eleme egymásba illeszthető és elfér a hordtáskában. Így egy kompakt, mindössze 1,16 kg tömegű tábori konyhát kapunk, amit bárhová magunkkal vihetünk. Három-négy bögre (1,2 liter vizet) 2-4 perc alatt felforral.

A doboz tartalma:

 • Kelly Kettle Scout kempingfőző – alumínium, acél tűztérrel (1,2 l).
 • 0,85 literes edény fedővel, melyet az edényfogó segítségével használhatsz serpenyőként is.
 • Edényfogó.
 • Grillrács – két részes. A tűztérre helyezve süthetsz bármilyen húst, vagy grillezhetsz zöldséget.
 • Edényalátét – a kémény nyílásába helyezve főhetsz rajta, miközben a Kelly kannában forr a víz.
 • Hordtáska (zöld színű).

Könnyű gáz, benzin és alkohol nélküli kempingfőző

A Kelly Kettle kempingfőző használatához nem kell gázpalack, benzin vagy spiritusz, a csomagod könnyű és biztonságos marad. A tüzelőanyagot ingyen megtalálod a környezetben, így ebből soha nem tudsz kifogyni! Bármilyen természetben található éghető anyaggal üzemeltethető a kempingfőző (toboz, gallyak, falevél, száraz fű, stb.). Biomassza égetésével nem terheled a környezetet. Gyakorlatilag soha nem tud elromlani, így minden helyzetben számíthatsz a Kelly Kettle kempingfőződre!

A Kelly Kettle Scout kempingfőző 2-3 ember számára jó választás, azonban a kanna bármikor újratölthető a víz felforralása után. Ennek köszönhetően akár 6-8 ember számára is készíthetsz forró italt, levest vagy dehidratált instant ételt – ráadásul percek alatt.

A kempingfőző készlet tökéletes választás: autós kempinghez, kerékpár és motoros túrához, vízi túrához, táborozáshoz, fesztiválokra, horgászathoz, vadászathoz, bushcraft-hoz, túlélő felszereléshez.

Tipp: Mivel az alumínium kempingfőző általában azok választása, akik szeretnének minden grammot megtakarítani a csomagjukból, a következőt is teheted: ha a kannát kiveszed a csomagból, a tűztér és grillrács segítségével az edényben is tudsz vizet forralni. Persze így többször kell után töltened, de jelentős súlyt hagyhatsz otthon.

Video

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X