Kelly Kettle® Scout Ultra Fast 800 kempingfőző – rozsdamentes acél 0,8 L

21.990 Ft

A Kelly Kettle kempingfőző limitált kiadású „ultra gyors” változata. A Kelly kanna és a tűztér egyaránt rozsdamentes acélból készül. A Kelly kanna űrtartalma 8 deciliter.

Kompakt méretű, könnyen elcsomagolható és szállítható. A hagyományos Scout modellhez képest nagyjából 1 perccel gyorsabban forral fel 8 deciliter vizet. Amennyiben több vízre van szükséged, tetszőleges alkalommal újratölthető és ugyanazon a tűzön újra forralja a vizet. Ideális kempingfőző autós kempinghez, táborozáshoz, horgászathoz, kajak-kenu túrához, kerékpár és motoros túrához, bozótmíves kalandokhoz és túlélő felszerelés részeként 2-3 fő részére.

Doboz tartalma: Kelly kanna, tűztér, hordtáska.

Elfogyott

Összehasonlítás

Leírás

Rendkívül hatékony és gyors kempingfőző túrázáshoz, vízitúrához, motoros és kerékpár túrához vagy bármilyen szabadtéri tevékenységhez. A Kelly Kettle Scout Ultra Fast 800 rozsdamentes acél kempingfőző rendkívül strapabíró. Kis helyen elfér autóban is, így váratlan helyzetekben is használható ivóvíz készítéséhez, instant ételek elkészítéséhez.

Gyors gáz nélküli kempingfőző

A gáz, benzin vagy spirituszfőzőkkel ellentétben soha nem fogyhatsz ki a tüzelőanyagból. Minden, a környezetben található éghető szilárd tüzelőanyaggal használhatod (száraz levél vagy fű, gallyak, fenyőtoboz, textil, stb.). Rendkívüli megbízhatóságának titka az egyszerűségében rejlik. Nincsenek szelepek és fúvókák, amik a legrosszabb pillanatokban romolhatnak el. Nem kell cipelned a gázpalackokat, benzint, spirituszt, ráadásul az üzemanyag ingyen van, csak le kell hajolnod érte!

A csökkentett víztér kapacitás miatt a víz forralási ideje nagyjából 1 perccel rövidebb a hagyományos Scout modellhez képest.

A Kelly Kettle Scout Ultra Fast 800 kempingfőző biztonságosan használható bármilyen időjárás esetén, erős szélben vagy viharban. Ha kiegészíted a készleted a Kelly Kettle nagy főzőedény készlettel és edényalátéttel, a víz forralása alatt és azt követően főzhetsz bármilyen ételt. A nagy Hobo tűzhely használatával akár komolyabb konyhát is berendezhetsz bárhol.  Nézd meg a Kelly Kettle tartozékok kategóriánkat is!

A Kelly Kettle Scout Ultra Fast 800 rozsdamentes acél kempingfőző 2-3 fő számára ideális, azonban ha több forró vízre van szükséged, akkor csak töltsd újra a Kelly kannát! Néhány perc alatt további 6-8 fő részére forralhatsz vizet.

A Kelly Kettle Scout kempingfőző a legnépszerűbb méret a felhasználók között. Környezetbarát, költségmentes, megbízható, biztonságos!

További információk:

  • Átmérő: 18,5 cm (a tűztér legszélesebb pontján mérve)
  • Magasság: 27 cm
  • Kanna térfogata: 0,8 liter
  • Tömeg: 1,0 kg.

Letölthető kezelési útmutató

Video

Letölthető kezelési útmutató

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X