Kelly Kettle® Trekker kempingfőző Basic Kit – rozsdamentes acél, 0,6 L

26.990 Ft

Rozsdamentes acélból készült mini kempingfőző – az összes nélkülözhetetlen tartozékkal, ami egy hátizsákos kiránduláshoz kell:

  • Kelly Kettle Trekker kempingfőző – rozsdamentes acél (0,6 l)
  • Edénykészlet – kicsi (0,45 literes edény, fedő/serpenyő, edényfogó, grillrács)
  • Edényalátét
  • Hordtáska

A Kelly Kettle Basic Kit nem tartalmazza a Hobo tűzhelyet, kemping bögre készletet és kemping tányér készletet!  Minden tartozék egymásba illeszthető, és elfér a hordozó táskában.

A készlet teljes tömege: 0,98 kg.

Elfogyott

Összehasonlítás

Leírás

Egy igazán hatékony és teljes kempingfőző felszerelés, ha minden gramm számít a csomagodban. Minden nélkülözhetetlen tartozékot tartalmaz, amire egy szabadtéri főzés során szükséged lehet. A Basic Kit készlet úgy lett összeállítva, hogy minden eleme egymásba illeszthető legyen. Minden tartozék elfér a hordtáskában. Kis mérete és tömege folytán hátizsákba is könnyedén elcsomagolható.

A doboz tartalma:

  • Kelly Kettle Trekker kempingfőző – rozsdamentes acél (0,6 l).
  • 0,45 literes edény fedővel, amelyet használhatsz serpenyőként is.
  • Edényfogó.
  • Grillrács – két részes. A tűztérre helyezve süthetsz kolbászt, steak-et, vagy grillezhetsz zöldségeket.
  • Edényalátét – a kémény nyílásába helyezve főhetsz rajta, miközben a Kelly kannában forr a víz.
  • Hordtáska (zöld színű).

Gáz nélküli túrafőző hátizsákos kiránduláshoz

A kempingfőző használatához nem kell sem gázpalack, sem benzin vagy spiritusz. Bármilyen természetben található éghető anyaggal üzemeltethető a kempingfőző (toboz, gallyak, falevél, száraz fű, stb.). A tüzelőanyag ingyen elérhető a természetben, soha nem kell aggódnod az utántöltés miatt.

A Kelly Kettle Trekker kempingfőző 1-2 ember számára jelent jó megoldást, azonban a kanna bármikor újratölthető a víz felforralása után. Így akár 3-4 ember számára is készíthetsz forró italt vagy egyszerűbb ételt.

A kis Hobo tűzhellyel kiegészítve gyakorlatilag bármilyen ételt elkészíthetsz anélkül, hogy nagyobb „tábortüzet” kellene raknod. Fontos: Vedd figyelembe, hogy a kis Hobo tűzhely nem illeszthető bele a Trekker kempingfőző tűzterébe!

A kempingfőző készlet javasolt: hátizsákos túrához, kerékpár és motoros túrához, vízi túrához, táborozáshoz, fesztiválokra, horgászathoz, vadászathoz, bushcraft-hoz, túlélő felszereléshez.

Tipp: A Hobo tűzhely hiányában a grillrácsot helyezd a tűztérre, így ráteheted az edényt közvetlenül a tűzre.

Video

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X