Kemping edény készlet – kicsi – Trekker modellekhez

4.690 Ft

A rozsdamentes acél kemping edénykészlet (0,45 literes) a Kelly Trekker kannánkat egy hordozható mini tábori konyhává varázsolja. Könnyen találhatsz helyet neki bármelyik hátizsákban. Bárhol elkészíthetünk egy forró teát, levest vagy bármilyen egyszerűbb ételt a természetben található éghető anyagok segítségével. Nem kell többé gázpalackot vagy benzint cipelned magaddal, nem teszi tönkre az élelmiszert vagy a ruháidat a kiszivárgó benzin!

Környezetbarát és költségmentes főzés a szabadban! Tömege mindössze 0,22 kg.

A készlet tartalma:

  • 0,45 liter űrtartalmú rozsdamentes acél edény.
  • Fedő, melyet az edényfogó segítségével serpenyőként is használhatsz.
  • Két részes grillrács.
  • Edényfogó.

Készleten (ha elfogyott akkor 5-10 munkanap a szállítás)

Additional options total:
Order total:
Összehasonlítás

Leírás

A készlet minden eleme kiváló minőségű (food grade) rozsdamentes acélból készül. Az egész edénykészlet beleilleszthető a Kelly Kettle Trekker kempingfőző tűzterébe, így nem foglal külön helyet a csomagodban. Az egészet beleteheted a hátizsákba.

A természetben megtalálható bármely szilárd éghető anyaggal főzhetünk – környezetbarát módon, szén-dioxid semlegesen, ráadásul ingyen!

A kemping edény készlet elemei a következő módon használhatók:

  1. Amikor felforrt a víz, vedd le a kannát a tűztérről és helyezd rá a grillrácsot. Utána a kemping edényt egyszerűen tedd rá a grillrácsra, és abban főzhetsz tovább. További tüzelőanyagot (gallyakat, leveleket, stb.) a tűztér levegőnyílásán keresztül rakhatsz a tűzre.
  2. Az edényalátétet használva főzhetsz addig is, ameddig a kannában felforr a víz. Az edényalátét két részből áll. Helyezd őket egymásba, majd tedd a kanna kémény nyílásába. Az edényalátét úgy van kialakítva, hogy biztonságosan ráhelyezheted az edényt. Ne feledd el rendszeresen kavarni az ételt, különben könnyen odaéghet! Az edényalátét nem része a készletnek!

Szállítás közben a kemping edénykészlet darabjait tedd a Kelly kanna tűzterébe, így nem foglal extra helyet.

További információk:

  • Átmérő: 103 mm.
  • Magasság: 65 mm.
  • Űrtartalom: 0,45 liter.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X