Kempingfőző whistle fütyülős záró dugó – nagy, Scout és Base Camp modellekhez

2.680 Ft 1.790 Ft

Pótalkatrész Kelly Kettle Scout és Base Camp kempingfőző kannájához. Amennyiben túra során elveszítetted, vagy bármilyen okból megsérült a narancs szilikon záródugó, akkor már kicserélhető a whistle fütyülős záró dugóra.

Készleten

Additional options total:
Order total:
Összehasonlítás
Cikkszám: WHISTLE1 Kategória:

Leírás

Gumi fütyülős záró dugó a Kelly Kettle Scout és Base Camp kempingfőzőkhöz. A zöld záró dugónál nem alaptartozék a lánc. Méretpontos, mind az alumínium, mind a rozsdamentes acél változatokhoz illeszkedik. A fütyülős / sípolós rész fémből készült, amelyet puha, zöld gumi vesz körül.

Használati útmutató a kempingfőző whistle fütyülős záró dugóhoz:

  1. Addig töltse fel a kempingfőzőt vízzel, ameddig a víz láthatóvá nem válik.
  2. Helyezze be a whistle fütyülős záró dugót lazán kempingfőző betöltő nyílásába. Mindig győződjön meg róla, hogy a nyíl a talaj felé mutat, mivel ez irányítja a kilépő gőzt biztonságosan lefelé.
  3. Ne nyomja be a záró dugót erősen a betöltő nyílásba, ha azt szeretnénk, hogy könnyen eltávolítható legyen.
  4. Forraljuk fel a vízforralót a szokásos módon (olvassa el az egyes vízforralók használati utasítását).
  5. Amikor a víz felforrt (általában 3-5 perc) a fogantyú használatával vegye le a kannát a tűztérről és helyezze egyenletes talajra. Hagyja a vizet kb. 1 percig hűlni. Az egyik kezével tartsa a kempingfőző fogantyúját. Ezután a másik kezének a mutatóujját a fém gyűrűbe dugja be, a hüvelykujját pedig a záró dugó ellentétes oldalára helyezze. Óvatosan emelje fel a záró dugót. Soha ne használjon túlzott erőt a záró dugó eltávolítására!
  6. Kövesse a használati útmutatót (a kannához mellékelve) a megfelelő módon a forró víz kiöntéséhez!

Biztonsági figyelmeztetések a whistle fütyülős záró dugóhoz:

  • Kerülje a kempingfőző teljes feltöltését, a víz nem folyhat túl a peremen, ellenkező esetben a záró dugó kilökődik (“Point Down” irányban), amikor forr a víz!
  • Soha ne álljon a kempingfőző betöltő nyílása előtt, mindig a túrafőző oldalánál vagy hátuljánál tartózkodjon!
  • Mindig tartsa távol a gyerekeket a kempingfőző használata közben! A túrafőző nem játék, forró vízzel mindig óvatosan kell eljárni!
  • Soha ne használja a kempingfőzőt, ha a víztér üres, és ne engedje, hogy a túrafőző száraz legyen, mert ez károsíthatja a kannát!

A terméket ne keverjük össze a narancs szilikon kempingfőző záró dugóval, amelyet nem szabad a forrásban lévő kanna betöltő nyílásában hagyni!

X