Sagan Chiller™ víztisztító termosz kulacs 560ml – rozsdamentes acél

27.900 Ft

A Sagan Chiller™ víztisztító termosz kulacs gyakorlatilag az összes veszélyes és megbetegedést okozó kórokozót és vegyi anyagot ártalmatlanítja. Eltávolítja a vírusokat, baktériumokat, cryptosporidium, giardia és 118 féle vegyianyagot a szűrő teljes élettartamán át (946 liter).

Kiválóan alkalmas a hálózati víz esetleges klór és nehézfém tartalmának eltávolítására is, így a túrázás, természetjárás mellett akár mindennapos használatra is alkalmas.

Dupla falú rozsdamentes acél termosz, hosszú időn át megőrzi a víz hőmérsékletét. Ha nincs szükség a víztisztításra, a Journey™ szűrőbetét kivehető, és a Chiller közönséges termoszként is használható kávé, tea stb. szállítására. Szilikonos csutorával.

2017 tavaszán érkezik!

Elfogyott

Összehasonlítás
Cikkszám: Chiller-Filter Kategória:

Leírás

sagan_300_gallon_bottle_filter_aquaveritas_seal_2A Sagan Chiller™ víztisztító termosz kulacs használata nem igényel külső energiaforrást az ivóvíz előállításához. Gyakorlatilag bármilyen természetes eredetű felszíni vízből (folyó, patak, tó, stb.) vagy elszennyeződött ivóvízből merhetsz a kulacsba, a Journey™ tisztító rendszer biztosítja, hogy a kulacsból egészséges, fogyasztható vizet ihatsz. A szűrőt használat után egyszerűen tiszta vízzel mosd el.

Duplafalú, rozsdamentes acélból készül, az ivó rész szilikon.

A Journey™ szűrőbetét élettartama 946 liter, ezután egyszerűen kicserélhető. A termosz kulacs teljes mértékben rozsdamentes acél. A szűrőbetét eltávolításával hagyományos termoszként is használható. Szűrőbetét nélkül vízen túl bármilyen ital tölthető bele (kávé, tea, stb.).

 

A Sagan Chiller™ víztisztító termosz kulacs előnyei:

  • Egyedülálló módon teljes élettartamra tesztelve. (Minden 25 gallonnyi szűrés után a tisztított vizet független laboratórium megvizsgálta. A szűrő 946 liter mennyiségig volt képes megfelelni az EPA előírásoknak.) (A vizsgálati jegyzőkönyv elérhető angol nyelven a letölthető dokumentumoknál!)
  • A Journey™ szűrőbetétet ki is veheted, ha nincs rá szükség, így közönséges termoszként is használható.
  • A szűrő korlátlan ideig tárolható, nincs lejárati ideje.
  • A szűrő nem érzékeny a fagyra, a kerámia szűrőkkel ellentétben nem törik.
  • Nem alkalmaz kémiai fertőtlenítő szereket, nincs kellemetlen mellékíz.
  • Az UV sterilizálókkal szemben nincs behatás várakozási idő, nem merül le az elem.
  • A szűrő egyszerűen csapvízzel tisztítható.

Tengervíz sótlanítására nem alkalmas!

Letölthető kezelési útmutató

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X