Sagan Journey™ víztisztító kulacs 500ml – Orchidea

19.900 Ft

A Sagan Journey™ víztisztító kulacs gyakorlatilag az összes veszélyes és megbetegedést okozó kórokozót és vegyi anyagot ártalmatlanítja. Eltávolítja a vírusokat, baktériumokat, cryptosporidium, giardia és 118 féle vegyianyagot a szűrő teljes élettartamán át (946 liter).

Kiválóan alkalmas a hálózati víz esetleges klór és nehézfém tartalmának eltávolítására is, így a túrázás, természetjárás mellett akár mindennapos használatra is alkalmas.

Tengervíz sótlanítására nem használható!

Egyedülálló módon teljes élettartamon keresztül tesztelve!

Elfogyott

Összehasonlítás
Cikkszám: Journey-Orchid Kategória:

Leírás

sagan_300_gallon_bottle_filter_aquaveritas_seal_2A Sagan Journey™ víztisztító kulacs használata nem igényel külső energiaforrást az ivóvíz előállításához. Gyakorlatilag bármilyen természetes eredetű felszíni vízből (folyó, patak, tó, stb.) vagy elszennyeződött ivóvízből merhetsz a kulacsba, a Journey™ tisztító rendszer biztosítja, hogy a kulacsból egészséges, fogyasztható vizet ihatsz. A szűrőt használat után egyszerűen tiszta vízzel mosd el.

Nem igényel szenes szűrőbetétet, klórtablettát vagy egyéb kémiai fertőtlenítőszert.

A Journey™ szűrőbetét élettartama 946 liter, ezután egyszerűen kicserélhető. A kulacs teljesen BPA mentes, gyermekek számára is megfelelő.

A Sagan Journey™ víztisztító kulacs előnyei:

  • Egyedülálló módon teljes élettartamra tesztelve! (Minden 25 gallonnyi szűrés után a tisztított vizet független laboratórium megvizsgálta. A szűrő 946 liter mennyiségig volt képes megfelelni az EPA előírásoknak.) (A vizsgálati jegyzőkönyv elérhető angol nyelven a letölthető dokumentumoknál!)
  • A Journey™ szűrőbetétet ki is veheted, ha nincs rá szükség, így közönséges kulacsként is használható.
  • A szűrő korlátlan ideig tárolható, nincs lejárati ideje.
  • A szűrő nem érzékeny a fagyra, a kerámia szűrőkkel ellentétben nem törik.
  • Nem alkalmaz kémiai fertőtlenítő szereket, nincs kellemetlen mellékíz.
  • Az UV sterilizálókkal szemben nincs behatás várakozási idő, nem merül le az elem.
  • A szűrő egyszerűen csapvízzel tisztítható.

Az Journey™ víztisztító kulacs megfelel szükség vagy vészhelyzeti ivóvíz ellátásra természeti katasztrófák, áramkimaradás, vízellátás zavarai esetén. Akár egy úszómedence vizéből, ideiglenes kútból, esővízből, hóolvadékból vagy természetes felszíni vizekből is biztonságosan fogyasztható ivóvizet állít elő. Tengervíz sótlanítására nem alkalmas!

Letölthető kezelési útmutató

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X