Sagan XStream™ túra víztisztító szívószál

21.900 Ft 17.990 Ft

A legtöbb piacon kapható víztisztító rendszer néhány veszélyes kórokozót és vegyi anyagot szűr ki az ivóvízből. A Sagan új XStream™ víztisztító rendszere gyakorlatilag az összes veszélyes és megbetegedést okozó kórokozót és vegyi anyagot ártalmatlanítja. Eltávolítja a vírusokat, baktériumokat, cryptosporidium, giardia és 118 féle vegyianyagot a szűrő teljes élettartamán át (946 liter).

Természetjárás során kis mérete és alacsony tömege miatt (227 g) akár szükséghelyzeti víztisztítóként is érdemes magaddal vinned. Használata pofonegyszerű. Bármilyen felszíni vízből fogyasztható ivóvizet készít. Egyszerűen az XStream™ szívószál szűrőjét engedd a tisztítandó vízbe, a másik végét megszívva tiszta és veszélytelen ivóvizet fogyaszthatsz. Kiegészíthető kézi pumpával is, így könnyen megtöltheted a kulacsod is.

Tengervíz sótlanítására nem használható!

Egyedülálló módon teljes élettartamon keresztül tesztelve!

Most kézipumpával, így kulacsot is tölthetsz vele!

Elfogyott

Összehasonlítás
Cikkszám: SAG57162 Kategória:

Leírás

sagan_300_gallon_bottle_filter_aquaveritas_seal_2A Sagan XStream™ víztisztító rendszer használata nem igényel külső energiaforrást az ivóvíz előállításához. Gyakorlatilag bármilyen természetes eredetű felszíni vízből (folyó, patak, tó, stb.) vagy elszennyeződött ivóvízből képes tiszta, egészséges, fogyasztható vizet előállítani.

Nem igényel szenes szűrőbetétet, klórtablettát vagy egyéb kémiai fertőtlenítőszert.

Összesen 122 cm hosszú vízvezetékkel és csappal szállítjuk. Opcionális kézipumpával kiegészítve a kulacs megtöltésére, vagy zöldség-gyümölcs mosására is használhatod.

 Az XStream™ víztisztító szívószál előnyei:

  • Egyedülálló módon teljes élettartamra tesztelve (minden 25 gallonnyi szűrés után a tisztított vizet független laboratórium megvizsgálta. A szűrő 946 liter mennyiségig volt képes megfelelni az EPA előírásoknak)! (A vizsgálati jegyzőkönyv elérhető angol nyelven a letölthető dokumentumoknál!)
  • Mindössze 227g tömegű, minden hátizsákban elfér, vagy zsebre is teheted!
  • A szűrő korlátlan ideig tárolható, nincs lejárati ideje.
  • A szűrő nem érzékeny a fagyra, a kerámia szűrőkkel ellentétben nem törik.
  • Nem alkalmaz kémiai fertőtlenítő szereket, nincs kellemetlen mellékíz.
  • Az UV sterilizálókkal szemben nincs behatás várakozási idő, nem merül le az elem.
  • A szűrő egyszerűen csapvízzel tisztítható.

Az XStream™ víztisztító szívószál megfelel szükség vagy vészhelyzeti ivóvíz ellátásra természeti katasztrófák, áramkimaradás, vízellátás zavarai esetén. Akár egy úszómedence vizéből, ideiglenes kútból, esővízből, hóolvadékból vagy természetes felszíni vizekből is biztonságosan fogyasztható ivóvizet állít elő. Tengervíz sótlanítására nem alkalmas!

Letölthető kezelési útmutató

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X